tiistaina, marraskuuta 24, 2009

Oulu Xon 09

Joo oulu Xon 2009 oli ja meni tuossa joku aika sitten. Tänä vuonna ei ollut erillistä Freesyle slalom pistettä ja paikka olikin paljon tyhjempi kuin edeltävinä vuosina. Uskomattominta koko jutussa oli että koko se tila mitä slalom kliniikka piste oli käyttänyt edellisinä vuosina oli varattu skeitti laudalla rullailijoille. 100 metriä flättiä ja yksi reili! Mun mielipide tästä on että se oli äärimmäisen tylsä ratkaisu. Joka tapauksessa olin nakannut aamulla luistimet reppuun ja lähtenyt luistelemaan Xoniin, ja päätin toteuttaa suunnitelmat vaikka nyt se piste jäikin väliin. vedin luistimet jalkaan ja pistin kartio areenan pystyyn. Kyllä ihmisille oli ainakin jotenkin jäänyt päähän että mitäs se on jos äijät vetää rullaluistimilla kartioita ympäri. Monet tuli kysymään että "onks tää sitä mitä ne tyypit on ennenin tääl tehny?". Jännintä koko jutussa oli että yksi tapahtuman järjestäjiltä tuli kysymään multa että haluaisinko pitää seuraavana päivänä oman shown.Vastasin sille että mikäs siinä jos oon täällä huomenna. Show oli tarkoitus järjestää samaan aikaan BMX-pyöräilijöiden ja skeittareiden kanssa,mutta kummatkin niistä peruuntuivat joten munkin show jäi sitten väliin. Ihan hauskaa oli ja sain sentään edes vähän näytettyä tätä homma ihmisille, ei sentään aivan nollaan jäänyt slalom tänä vuonna.


-Arttu

3 kommenttia:

Seppo kirjoitti...

Mitenhän on tän vuotisen X-Onin laita? Arttu, tosi upeeta et hoidit viime vuonna hommat :) Ei muuta kun setität tänä vuonna sitten!!

Anonyymi kirjoitti...

Loistavaa Arttu! :) Mahtavaa että jaksat pitää pohjois-suomea vähän slalom fiiliksissä. Täällä etelässä on ollu nyt vähän taukoa ja mullakin on polvi leikattu joten vasta ens kesänä voin seuraavan kerran rullat laittaa jalkaan. Me ollaan susta täällä etelässä Arttu niin ylpeitä :) Pitääpä itekki alkaa taas setittää pikku tauon jälkeen ens kesänä. Eiköhän pistetä taas suomen kaupungit sekasin onnesta ja Arttu teretulemast vaan sit tänne helsinkiin niin käydään pujottelemassa. Näillä sanoilla se on moro... Hetkeks aikaa...

Arttu kirjoitti...

Juu kyllä ne oli tuossa joku aika sitten ja käväisin siellä nakkaamassa pienet setit että ihmiset näkkee hommaa,vaikkakin jäi tältä kesältä harmittavan vähälle rullailu.Tässä sitä mennään jos sais vaikka ens kesänä värvättyä jonku kaveriksi nii tulis enempi lähettyä baanalle ku ei tarvis yksin lähtee.
jospa sitä jotaki koittas keksiä tässä talvella. ei muutaku pikaisia paranimisia sinne päin, ja eiköhä jatketa hommaa :)