maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

22.7 sunnuntai

Eilen oli taas sellanen päivä et huh huh oksat pois. Pakko oli lähtee heittää settiä väinölle, kun muuten olisin kuollu tylsyyteen kotona. Pistin sebat jalkaa ja lähin siinä klo: 12:45 aseman kiven kautta ja kuinka ollakkaan Katukiitäjien ydin oli siellä. Olivat varmaan lähössä vetäsee sellasta 70km palauttavaa lenkkiä :D No siinä aikani turisin ja jatkoin matkaa.

Polven takia otin ihan iisisti treenikerran, mut kyl sitä välillä vähän innostu vetää spiidillä. Treenasin viperiä toisella jalalla ja naomi slideä ja molemmat oli aika hyvin hallussa parin tunnin treenauksella. Vähän harmittaa kun ei polvi kestä rockettia ja muutamaa muuta liikettä. Vie pikkasen fiilistä koko touhusta tai ainakin sellanen oli tänään tunne. No joo se siitä väinöstoorista. Enempää ei viitti kirjottaa siitä tai ei tätä kukaan jaksa lukee muuten.

Seppo tuli siinä neljän hujakoilla väiskille ja luisteli mun kaa samaa matkaa aina hakaniemeen asti. Sit olikin jo vähän kiire kun piti suihkussa käydä ja ehtii viideks suunittelee polttareita. Siinä iltakoulun terassilla tuli 3 tuoppia juotua, jonka jälkeen tuli kauhee himo fillarilla lähtee suhaa. No Seppo oli vieläkin luistelemassa ja menin morjenstaa sitä espalle jossa seppo pujotteli ja mä aloin vetää BOOTSLALOMIA!!!

Et semmonen päivä. Kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa....

Ei kommentteja: