tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Väinön sessiot

Päivä näytti aluks vähän ankeelta, mut onneks iltaa kohden sää selkeni ja kun siinä 17:30 lähdin ovesta ulos niin aurinko paisto ja oli aika paahtaa kohti väinöä. Pikku-Jannen kanssa nähtiin aluksi "aseman kivellä" kuten katukiitäjillä on tapana sanoa eli siinä elielin terassin edessä, jossa deekut aina pitää jöötä. Siinä sit odoteltiin katukiitäjiä, mut ketään ei kivelle tullu joten ei muuta kun kohti VÄINÖÄ.

Väinöllä alkokin heti kunnon treenaaminen Pikku-Jannen kanssa. Siinä tuli samalla turistua niitä ja näitä ja odoteltua Seppoa. 45 min myöhemmin seppo tulikin paikalle vesipullo kädessä ja rupes heti vetää kunnon settiä. Tää päivä oli taas sen takia hyvä, kun tuli aika paljon treenattua ns. "uusia" liikkeitä ja kiva oli nähä et seppokin alko jo handlaa yhen jalan pyörimisen tolpan ympäri. Itte siinä treenasin Korean Spinniä etuperin ja etupyörällä tolpan ympäri pyörimistä ja kyl netkin alko siinä pikku hiljaa menee ihan jees, mut ne on varmaan ens kesän heiniä mikäli polvi kestää - ja sehän kestää. Pikku-Jannellakin alko jo sujuu tosi hyvin great volte loppua kohden, mut täytyy kyl sanoo et Janne on kehittyny ihan pirusti viime aikoina ja uusia liikkeitä tulee jatkuvasti lisää mitä treenata. No hyvähän se on sillä se pitää inspiksen lajissa. No oli mullakin tänään pitkästä aikaa sellanen great volte päivä eli sitä tuli tehtyä tavallista enemmän. hmmm.... mitähän väinöllä vielä.... No siinä aikamme treenattiin kaikenlaista ja meikäläisen oli pakko vetästä lopuks vielä himosetti musan kera eli napit korviin ja menox. Joskus siinä klo: 21 jälkeen lähdettiin väinöltä ja suunnattii keskustaan.

Tennispalatsin aukio käytiin kyylää siinä aikamme kuluks ja siinä hetken ihmettelyä ja matka jatku kohti Asema-aukiota, mut hei hei mitäs siinä matkan varrella löytykään?? No Sokoksen unelma pujottelupaikka. Pikku-Janne hilpas siitä himaan ja me alettiin Sepin kaa vetää "settiä" taas. Jalat oli jo siinä kunnossa et olis ollu hyvä lopettaa ajoissa, mut miks ihmeessä jos päässä viiraa ja setityttää. No joo se oli ainakin mun osalta sellasta räpiköintiä kun polvi ja muutenkin oli aika paskana jo. Sepillä tuntu olevan vielä hyvin energiaa jäljellä ja hyvää settiä poju vetikin. Jos olis tekarit niin olis välillä hankala saada pysymään niitä suussa. Sokoksen edessä ei kauaa oltu kun tuli noutaja ja oli aika lähtee vit.... kotiin. Eli siinä n. vajaan puolen tunnin pyristelyjen jälkeen lähimme Aseman-aukion kautta sanomatalolle, josta mä jatkoin kotiin töölönlahden kautta ja sepi "ehkä" suoraan kotiin manskua. Tai sit se lähti vielä kikkailee espalle ja viihdyttää turisteja :D hehehe.....

Että tämmöstä tällä kertaa.... FFSS kiittää ja kuittaa....

Ei kommentteja: