maanantaina, heinäkuuta 13, 2009

12.7.2009 sessio!!!

Taas oli sessiota kerrassaan eilen. Käytiin tyyppaa uus mesta Kampin Energiatalon edustalla ja täytyy sanoo et kyllä siitä tais tulla meidän iltasessiopaikka. Oli se aika hyvä ja alusta ennen kaikkea tuntu olevan tasanen. Ei me siihen kuitenkaan jääty kun Janne tuli ja oli et:"Mennään hietsuun, mennään hietsuun, mennään hietsuun, mennään hietsuun, mennään hietsuun, mennäään hietsuun, mennään hietsuun, mennään hietsuun". No sit me mentiin hietsuun.

Hietsussa nyt oli aika perusmeininki taas. Multa lähti vähän touhu käsistä, Seppo oli muuten vaan Seppo ja Janne oli krapulassa. Eli FFSS treenit oli taas käynnissä - 2 istuu, syö heinää ja ihmettelee ja yks tekee. Sehän on ihan niinkun valtion hommissa. Mut tulipahan siinä vähän treenatuakin eikä vaan setitettyä koko aikaa. Seppo oppi sunin ja väärinpäin total crossin, Janne handlas kans vähän sunia ja oli kiva nähä et takaperin yhellä jalalla alko sujuu jo aika hyvin. Huom tämä kaikki tapahtu, kun olin eka potkinu perseeseen molempia niin paljon et huh huh. Mulla yhessä vaiheessa korean spin lähti menee ihan et wooooooooow. Mut joo sellasta....

Sit ihmettelin ettei heelaus onnistu niinkun yhtään. Jannen kaa tultiin sit siihen lopputulokseen, et vaihdetaan takarenkaat keskenään ja kokeillaan sit uusiks ja kyllä lähtee sanon mä. Heelaus meni ihan kuin kim sung jinillä konsanaan. Jotain hämärää siinä toisessa renkaassa oli, mut en oo keksiny et mitä. Ekan kerran todistin, et jannekin heelas sit 20 conee ja sit se fiilisteli sitä ihan äijänä :) Mut joo on se hieno tunne! Jannelle krediitit siitä. Eikait tässä enempää stooria oo tälle kertaa.

Ainiin ja Sepolle terveisiä. Oikeesti älä oo montaa päivää syömättä, se ei tee hyvää!


-oliver-

2 kommenttia:

sepi kirjoitti...

Onnittelut Janne :D

Oliver, se on PANTTERI.

Anonyymi kirjoitti...

"poika se on kalkkuna"